Microsoft Teams

Forenkler samhandling om prosjekter blant brukere i organisasjonen.

Med Microsoft Teams får du som navnet tilsier en samhandlingsløsning for en gruppe som jobber med prosjekter. I et «Team» kan du samle alle ressurser som er relatert til prosjektet og/eller gruppen. Det kan være dokumenter, notater, koblinger, chat’er, møtereferater etc.

Microsoft Teams med ekstern samhandling

I Teams kan man tillate samhandling også på tvers av organisasjoner. Inviter leverandører og lignende inn i Teamet og la de ta aktiv del i de delte ressursene.

Kjernen i Teams er et chat-basert arbeidsområde som inneholder gruppe- og privatmeldinger, med korte eller vedvarende samtaler. Innenfor hver gruppe kan brukerne opprette forskjellige kanaler for å organisere sin kommunikasjon etter emne. Hver kanal kan inkludere fra et par til tusenvis av brukere.

Innenfor en gruppebasert meldingstråd kan brukere planlegge tale- og videomøter - en arbeidsflyt som gir kontekstuell kommunikasjon. Brukere kan også redigere PowerPoint-filer i Teams-appen.

Funksjonen for gjestetilgang i Microsoft Teams tillater brukere å invitere personer utenfor organisasjonene sine til å delta i interne kanaler for meldingstjenester, møter og fildeling. Denne muligheten bidrar til å lette prosjekt-styring fra bedrift til bedrift.

Med Teams-appen kan brukerne ringe slik det var mulig med Skype for Business. Ved hjelp av tilleggstjenester lar det seg gjøre å ringe fra og til fast- og mobiltelefoner.

Routeams

Tilleggstjeneste for å kunne ringe til og fra fast- og mobiltelefon med Office-produkter som Skype for Business og Teams.

Nå kan du ringe nummeret på PC-skjermen med bare ett museklikk. Teams gir deg mulighet til å jobbe mer effektivt enn i dag. Du vil ikke bare spare tid, men du vil også merke at arbeidsdagen din blir mer komfortabel. Ved å ringe rett fra PC’en slipper du å finne nummeret på en e-post i Outlook, for så å ringe fra mobilen. Nå kan du ringe rett fra kontaktlisten, fagsystemet eller Outlook. Du har full oversikt over hvem som har ringt deg, og når du er i telefonen markerer Teams deg som opptatt. Når du mottar en inngående telefon kan du velge å svare på mobiltelefon eller vha. hodesettet på PC’en. PC’en gir som regel bedre lyd enn mobiltelefonen.

Les mer her.

Prosjektering av møterom

Moderne tids arbeidsmønster krever god samhandling. Samhandling må kunne skje uten geografiske hindringer og med færrest mulig teknologiske barrierer.

Mange års arbeid fra både mindre og større kunder som utstyrsleverandør, drift og support har gitt oss god erfaring. Ta kontakt med oss for forslag til løsning spesialtilpasset ditt firma og ditt møterom.