Embla Service Online

Automatisert service fra skyen på dine datamaskiner

Embla Service Online gir deg automatisert service og oppdateringer fra skyen og markedsledende endepunktsikring. Embla har kompetente medarbeidere som til enhver tid overvåker alle enheter og sørger for optimal drift.

Du kan være trygg på at du har de beste forutsetninger for å kunne stå i mot de siste trusler. Embla Service Online benytter blant annet Panda Adaptive Defense 360 i sin endepunktsikring.

Les mer om PAD 360 her eller se en video her.

Service Online Start

Dersom du allerede har eller ønsker å drifte egen antivirus-løsning så er Start versjonen for deg. Vi besørger oppdateringer av operativsystem og applikasjoner og gir deg god rapportering og særdeles enkel fjernhjelp.

Service Online Standard

Embla Service Online Standard inneholder alle nødvendige moduler som bedrifter bør ha i sin endepunktsikring. Her får du en av de aller beste antivirusløsninger med eksekveringskontroll, automatiske oppdateringer, rapportering, fjernhjelp etc.

Service Online Pluss

Med Pluss så får du tilsvarende Standard-pakken, men kan velge blant en av følgende tilvalg; Office 365 Backup, Embla Site passordadministrasjon, overvåking av Internett, overvåking mobile enheter. Dersom du har behov for flere av disse tilvalg så koster det kun kr. 30,- pr. bruker/måned ekstra.

Panda Adaptive Defense 360

Nettkriminalitet er rett og slett blitt for lønnsomt, fristende og enkelt å holde på med.

Eksplosjonen i nye unike datatrusler kommer samtidig som regler rundt personvern blir strengere. Samlet gjør dette at det kreves stadig mer og mer av bedrifter når det gjelder datasikkerhet. Tradisjonelle løsninger, som antivirus, klarer ikke å henge med lenger. Utfordringen er for omfattende. En sikkerhetsløsning må løse flere problemstillinger enn tidligere. 

  • Hvordan beskytte data mot nye virus eller angrepsmetoder vi ikke vet om enda?
  • Hvordan følge med på og forhindre legitime programmer og prosesser fra å bli utnyttet til vinningsforbrytelser, ressurstyveri eller datalekkasjer?
  • Hva om det er sikkerhetshuller i utdatert programvare eller operativsystem? Hvordan tettes de, og hvordan varsle om potensielle sikkerhetsrisikoer?
  • Hvordan tar man høyde for den menneskelige faktoren, slik at selv om en bruker gjør feil, så går det ikke utover hele organisasjonen?

Adaptive Defense 360 fra Panda Security er svaret.

Embla Backup

Sikre dine data mot ransomware, maskinvarefeil, brann og menneskelig svikt.

Ta i bruk markedets beste Online Backup med lagring på norsk datasenter. Svært enkel i bruk, samtidig som alt av sikkerhet er ivaretatt. Nå også støtte for Office 365.

Sikre alle dine data

Vår backup har alt du trenger av funksjonalitet, og du kan ta backup av filer, mapper, system state, Exchange, Hyper-V, VMWare, SQL, med mer. Programvare for Windows/Mac/Linux.

Siste nytt i Embla Backup er mulighet for backup av Office 365.

I Office 365 lagres data mest i epost-programmet (Exchange), SharePoint og i OneDrive. Disse har innebygde mekanismer for å unngå tap av data. For eksempel vil meldinger som slettes fra mappen «Slettede elementer» i Outlook kunne gjenopprettes i en kort periode etterpå. Men dette kan ikke erstatte en backup-løsning.

Men hva skjer etter dette, eller om lisensfeil, virus eller lignende gjør at eposten er utilgjengelig? Da trenger du Embla Backup.

Norsk lagring

Alle data lagres på norsk jord og dine data er underlagt norsk regelverk. Norsk lagring gir også nærhet til data og høy hastighet.

Historikk

Vi har 60 dager versjonshistorikk + mulighet for arkivering f.eks. kvartalsvis. Om uhellet er ute kan du alltid finne tilbake til den versjonen av dine data du har behov for.

Sikkerhet

Du velger selv krypteringsnøkkel (AES-128, AES-256 eller Blowfish-448) som ingen andre har tilgang til. Data krypteres lokalt før det sendes via SSL til server og lagres kryptert. Du vet at ingen uvedkommende har tilgang til dine data.

Priser

Vi er så trygg på produktet at du slipper etableringskostnad eller bindingstid. Du betaler kun per måned for PC/Serverlisens + antall GB lagring. 

Det belastes for forbrukt datamengde som lagres komprimert, ikke utvalgt datamengde på enhet.