Microsoft 365

Man kan si at Microsoft 365 er en defacto standard. "Alle" bruker det. Office utvikles kontinuerlig og de mange appene oppdateres fortløpende i skyen og på din PC.

HP servere

Embla har levert HP servere siden starten. Det er ikke uten grunn at HP er i toppskiktet at server-leveranører. HP yter topp service til sine kunder.

PC'er og annet utstyr

Embla fokuserer på å kunne levere utstyr tilpasset våre kunders behov og ønsker. Vi har mange leverandører i ryggen og kan tilby konkurransedyktige priser på PC, arbeidsstasjon, server og nettverksutstyr. Vi har masse erfaring i å finne riktige produkter og tilbehør.

Ta kontakt med oss og fortell oss hva du ønsker!

NEAS fibertilknytning

Vi kan tilby fiber levert av NEAS til våre kunder på Nordmøre. Med fiber har du mulighet for høyere hastighet og du får høy grad av stabilitet. Du kan også feilmelde problemer til Embla og så tar vi det videre. Da slipper du å sitte i telefonkø til NEAS.

Adobe programvare

Embla forhandler Adobe lisenser og bistår deg gjerne for å komme i gang. Vi har jobbet med Adobe programvare i 30 år så noe bør vi ha lært oss :)

I den senere tid har det vært mange som har spurt etter muligheten for digital signatur. Og det har Adobe!

 

Embla Site passordadministrasjon

Et av de største problemene innenfor IT og sikkerhet er det faktum at veldig mange brukere benytter for enkle passord og dessuten benytter samme passord på mange tjenester. Embla Site gjør det mye enklere å administrere passord.

Embla lift & shift

Embla gjør det enkelt for deg å flytte til skyen.

Uten kostnader for deg kan vi foreta evaluering av hvilke tjenester det er fornuftig å flytte til skyen. Videre gir vi deg en plan for migrering og dessuten en analyse av kostnadseffektivitet og total eierskapskostnad.

Du får en fast pris på migrering til sky.

Embla tilbyr også drift av både skyløsninger, hybride og lokale løsninger. Vi kan tilby 24/7 Service Desk for Azure og Office 365 med SLA ned til 15 minutter. Ingen jobb er for stor eller for liten for oss da vi har solide forbindelser og høy kompetanse.

Ta kontakt med Embla for uforpliktende prat og tilbud.