Microsoft EMS

Microsoft Enterprise Mobility and Security er en sikkerhetspakke for blant annet å beskytte dine data, beskytte deg mot ID-tyveri og beskytte mobile enheter.

Identitets- og tilgangsstyring

Identitet gir sikre forbindelser mellom personer, enheter, apper og data. Øk sikkerheten og produktiviteten med én enkelt enhetlig løsning som gir deg fleksibilitet og kontroll.

Informasjonsbeskyttelse

Beskytt de sensitive dataene over alt, selv i bevegelse og når de deles. Oppnå synlighet og kontroll over hvordan filer brukes, med en omfattende og integrert løsning for informasjonsbeskyttelse.

Trusselbeskyttelse

Gjenkjenn og undersøk avanserte trusler, utsatte identiteter og ondsinnede handlinger på tvers av de lokale miljøene og skymiljøene. Beskytt organisasjonen med adaptiv, innebygget intelligens.

Enhetlig endepunktsadministrasjon

Hjelp brukere med å være produktive uansett hvor de er, samtidig som firmaets informasjon er sikker. Fleksibel administrasjon og kraftige sikkerhetsløsninger betyr at du kan levere beskyttet mobilopplevelse på en hvilken som helst enhet.

Sikkerhetsmegler for skytilgang

Få synlighet i skyapper og tjenester, bygg innsikt med sofistikert analyse og styr hvordan dataene flyttes, slik at du kan svare på og bekjempe datatrulser.

Standard oppsett

La Embla sette opp EMS for din bedrift med en konfigurasjon som vi tror vil passe behovet. Spesialtilpasninger tar vi dersom det blir nødvendig når man har brukt systemet i en periode.