Automatisert service og oppdateringer fra skyen på dine datamaskiner

Embla Service Online er gunstige støtteavtaler som prises pr. PC pr. år og faktureres forskuddsvis ett år av gangen. Tidligere var det tekniker som mer eller mindre jevnlig måtte komme til PC’en eller serveren for å sjekke eller oppdatere komponenter. Med våre serviceplaner så er store deler av jobben automatisert og bringes direkte til PC’en via skyen.

Plan 1

Grunnpakke

49,- Pr. maskin/mnd
 • Asset Tracking – ressursinfo
 • Windows tjenester
 • 24/7 overvåking
 • Daglig sjekk antivirus
 • Livbøyen – hjelpemeny

Embla Service Online Plan 1: En «agent» installeres på maskinen. Agenten gir informasjon om alle tilgjengelige ressurser på maskinen, både i form av maskinvare og programvare. De viktigste tjenestene overvåkes og melder fra om eventuelle problemer til Embla driftsenter. Det foretas daglige sjekker av ditt antivirusprogram. Om du selv ønsker det så vil du motta ukentlige rapporter som forteller status.

Agenten gjør at et ikon i form av en livbøye dukker opp i systemfeltet. Dette er en hjelpemeny som bruker kan benytte ved behov for support.

Plan 2

Inkluderer Plan 1

99,- Pr. maskin/mnd
I tillegg til Plan 1:

 • Office 365 statistikk
 • Endepunksikring:
  • Antivirus lisens
  • «Web Protection»
  • Auto oppdateringer

Embla Service Online Plan 2: I tillegg til Plan 1 så medfølger full Endepunktsikring. Verden har forandret seg og dagens trusler på Internet gjør det nødvendig med bedre sikring mot inntrengning. Vår Endepunktsikring har tre områder som er helt avgjørende:

– Her får du med selve lisensen på antivirus, som gjør at du slipper å tenke på å kjøpe antivirus separat, sørger for uavbrutt oppdatering og sier fra hvis noe er feil.

– Web Protection filtrerer bort alle områder på Internet som er bekreftet skadelige.

– Auto oppdateringer sørger for at antivirus, Windows, og programmer som Java og Adobe automatisk oppdateres ukentlig.

Dette gjør at IT-ansvarlig slipper å bruke kostbar tid på å passe på at alle programmer er oppdatert og at sikkerhetshull blir tettet.

Plan 3

Inkluderer Plan 2

149,- Pr. maskin/mnd
I tillegg til Plan 2:

 • Backup av profil
 • Mobile enheter – overvåking og sikkerhet
  (stadig nye tjenester mulig)

Embla Service Online Plan 3: I tillegg til Plan 2 tas det backup av din profil på datamaskinen. Profilen inneholder alle innstillinger og dokumenter relatert til aktiv bruker av maskinen. Det er lett å gjenopprette en enkelt fil eller hele profilen. Inntil 10 GB størrelse dekkes. Merforbruk faktureres etterskuddsvis ved avregning.

Mobile Device Management – MDM, er et forholdsvis nytt område. I Plan 3 støttes flere typer iPhone, Android og Windows Phone. Enheter kan ved behov spores, fjernlåses, fjernslettes. Epost kan konfigureres etc. Her kommer det stadig nyheter og forbedringer.

Service Online for server:
499,- Pr. server/mnd
Proaktiv overvåking og vedlikehold fra skyen. Fjerndrift, automatiske oppdateringer.
Statistikk og rapportering.

Embla Service Online for server tilsvarer plan 2 for PC.