Office 365 gir kunder alle Microsofts viktigste kontorapplikasjoner til en forutsigbar månedlig pris pr bruker. Innholdet er alltid tilgjengelig via internett, inkludert bedriftens e-post. Du har alltid dine oppdaterte dokument versjoner tilgjengelig, uansett hvor du er, med den enheten du benytter; enten det er en PC, nettbrett eller smarttelefon. Du har også tilgang til Lync konferanser, direktemeldinger, nettkontakters tilstedeværelse, samt nettbaserte lyd og videosamtaler fra PC til PC.
Men hva hvis du ønsker å integrere all din bedriftskommunikasjon til også å kunne ringe til mobilnummer og fastnummer? Eller å kunne ta innkommende samtaler på enhver enhet uavhengig av hvordan du blir oppringt? Dette er ikke mulig med ditt Office 365 abonnement.

Mann svever

BizSkype gir deg neste generasjon kommunikasjonsløsning i en komplett samordnet tjeneste som inneholder all funksjonaliteten Microsoft Skype for Business har å tilby, inkludert kobling mot mobil og fasttelefoni. Dette er en 24×7 sikret skytjeneste med optimal ytelse som gir deg og din bedrift den tilgjengelighet som du selv definerer. BizSkype sammen med Office 365 gir deg og din bedrift en komplett samhandlingsløsning.

Funksjonsoversikt

Funksjonalitet i O365 Skype for Business Online, og funksjonalitet i BizSkype

Skype for Business Online BizSkype
Tilstedeværelse
Se om dine kolleger eller kunder er, tilstede, opptatt og deres tilgjengelighet.
Chat
Kommunikasjon via lynmeldinger.
Dokument deling
Del skrivebordet, dokumenter og tegn på tavle.
Konferanser
Videokonferanser, samt mulighet for å dele filer eksternt med kolleger, kunder og andre.
IP til IP samtale
Kommunikasjon fra PC, nettbrett og mobile enheter over IP, til en annen PC, nettleser eller mobilenhet. Det er også mulig å ringe Skype-brukere
Konferansesamtaler med oppringings muligheter
En komplett konferanseløsning med online møter med kolleger og eksterne parter på tvers av internett, mobilnett og fasttelefoni.
 
Ringe direkte fra alle dine IT applikasjoner
Ringe direkte fra kontaktkortet i CRM, Outlook, ERP løsningen, fra web-sider eller epost signatur. All kommunikasjons-historie kan søkes frem i epost innboks.
 
Telefoni uavhengig av lokasjon
Bedrifts-samtaler til dine relasjoner uavhengig av hvor du befinner deg (hjemme, på kontoret eller på reise).
 

 

«Skype for Business med telefoni er ikke bare forbeholdt
store organisasjoner med betydelige IT-budsjetter”
I oversikten nedenfor kan du umiddelbart se hva som blir din pris.:

Priser

Her ser du pris på tjenesten ut ifra hvilken Microsoft lisens du har på Office.

Microsoft telefoni lisens BizSkype Totalt*
BizSkype uavhengig av Exchange eller Office løsning
Skype for Business 2016 Basic Client er tilgjengelig fra Microsoft.
49,- 99,- 148,-
Du har Office 365 E1
Skype for Business 2016 Basic Client er tilgjengelig fra Microsoft.
30,- 99,- 129,-
Du har Office 365 E3
Har full Skype for Business 2016 klient i abonnementet.
30,- 99,- 129,-
Du har Office 365 E3 med Skype for Business Plus CAL
Har full Skype for Business 2016 klient i abonnementet.
5,- 99,- 104,-

Alle priser over er per bruker per måned og eks. mva.
** Ønsker du å bruke samme epost adresse i BizSkype som i Outlook slik at du får funksjonalitet mellom Office og Skype for Business koster det 120,- per mnd for bedriften pluss 1950,- i installasjon.

Fordeler

Full telefoni-funksjonalitet, inkludert støtte for IP-telefoner, samtale ruting, tilgjengelighet via internett, administrasjon, responsgrupper, interaktive responsgrupper. Kan brukes sammen med alle Office 365 business planer og Exchange/Office oppsett.

Det er lett å komme igang!

Kombinasjonen av Microsoft Office og BizSkype vil bidra til å forbedre effektiviteten og gjøre at de ansatte får en felles kommunikasjonsplattform. All bedriftskommunikasjon blir samlet i din IT-løsning og man trenger ikke tenke på hvordan man skal kommunisere i hvert tilfelle lenger. Vi forteller deg hvordan du kan ringe direkte fra Outlook, CRM, ERP, Web sider og andre applikasjoner uten å måtte taste et eneste nummer. All chat, video og telefoni historie blir tilgjengelig i din innboks.

Har du lyst til å prøve BizSkype?  Det er bare 3 mnd binding med 1 måned oppsigelse på tjenesten så det er liten risiko for deg å se om det fungerer bra for din organisasjon.

CloudX gir deg 3 headset når du bestiller slik at du kan få testet med noen forskjellige typer. Dette er en pakke fra Plantronics med en Voyager Legend, en Blackwire 720 og en konferanse enhet.

 

For mer informasjon ta kontakt med Embla AS.