olav_1149OLAV GIKLING

Det er langt mellom IT-konsulenter med så solid erfaring som Olav. Olav startet med IT i 1977 i Oslo og har ikke sett seg tilbake siden. Ekspert på produktvalg av maskinvare og sitter idag som kundekontakt for Embla på Shell. Olav er også daglig leder i Embla.

arne

ARNE INGEBRIGTSEN

Arne er styreleder i Embla AS. Arne har mye erfaring fra næringslivet som blant annet styreleder eller eier.

 

randi_0978RANDI LIED

Randi er en av grunnleggerne i Embla og var daglig leder fram til 2012. Idag så fokuserer hun på utviklingsavdelingen, og er både programmerer og teamleder.

 

claus_3167CLAUS LIED
Claus er veteran i bransjen og har arbeidet som systemkonsulent siden 1987. Han startet i Embla i 1999 og er solid på implementering av komplekse IT-løsninger, avanserte møterom og problemløsning.

dag-erik

DAG ERIK HENRIKSEN
Dag Erik jobber i utviklingsavdelingen med å forvalte våre eksisterende produkter og ikke minst være med å utvikle nye spennende produkter.
Dag Erik fokuserer på å lage moderne webapplikasjoner, noe han er lidenskaplig opptatt av.

 

oyvindh_3604ØYVIND HOKSNES

Øyvind har vært i Embla siden 2007 og er vår faste mann på Nyhamna for Shell.

 

 

torbjorn_3558TORBJØRN TAKLE THOMASSEN
Torbjørn er utdannet IT Bachelor fra Norges IT Høyskolen (NITH) og er en av våre to kundekontakter hos Shell i Kristiansund.

 

ronny_3443RONNY B. SIVERTSEN

Ronny er programvareutvikler og er en sentral del av utviklingslaget. Med bakgrunn fra Høgskolen i Molde og mange år i bransjen så er Ronny en viktig del av dette laget.

 

karin_3095

KARIN LIED

Hvis du ringer oss på telefon 71 58 47 88, så er det mest sannsynlig Karin du får snakke med. Karin arbeider med regnskap, personal og administrasjon og har oversikt over det meste som rører seg i Embla.

oysteinØYSTEIN RØDAL

Øystein ble ansatt i januar 2015 og jobber i Emblas driftsavdeling på Nyhamna. Øystein har fagbrev med IKT-servicefag.